Moment del rescat durant la prova a Hong Kong (Reuters)
Natació

Dos nedadors moren en una competició d'aigües obertes a Hong Kong

Els dos esportistes disputaven una travessa i van perdre el coneixement en estranyes circumstàncies durant de la prova

Marc BéjarActualitzat

Aquest diumenge es va disputar a Hong Kong una tradicional travessa en aigües obertes en terres asiàtiques. A la meitat del recorregut, una prova d'1,5 km que separa el sud de la península de Kowloon i l'est de Hong Kong, dos nedadors van patir dos defalliments que han acabat comportant la seva mort. 

El primer, un home d'uns 40 anys, va morir el mateix diumenge malgrat la intervenció dels serveis d'emergència de la competició, que no van poder fer res per evitar la tragèdia.

Aquest dimecres s'ha confirmat la mort del segon dels participants afectats per problemes físics. En aquest cas, es tracta d'una dona de 59 anys que es trobava hospitalitzada en estat crític.

Es tracta de les dues primeres morts en aquesta popular competició després que el 2011 es tornés a celebrar en aigües asiàtiques un cop resolts els problemes de contaminació que havien impedit la celebració de la prova els darrers 30 anys. Justament serà Hong Kong la ciutat que acollirà la Copa del Món d'aigües oberts els propers 29 i 30 d'octubre.

 

Anar al contingut