Tomas Koubek i el seu company Lukas Vacha han estat obligats a entrenar-se amb l'equip femení de l'Sparta de Praga per proferir insults masclistes
Futbol

Dos jugadors de l'Sparta de Praga han estat obligats a entrenar-se amb l'equip femení després de proferir insults masclistes

La destinatària dels insults era una àrbitra assistent a qui reclamaven un fora de joc que no havia xiulat

Actualitzat

Tomas Koubek i Lukas Vacha, jugadors de l'Sparta de Praga, han estat obligats pel seu propi club a entrenar-se amb l'equip femení després de deixar anar a una àrbitra assistent: "Les dones han de ser a la cuina i no arbitrant un partit d'homes" durant el partit de Lliga contra el Zbrojovka Brno.

Tot va venir per una jugada polèmica en què els jugadors reclamaven a la jutge de línia un fora de joc que no va xiular i que va permetre al Brno empatar el partit en el temps afegit. L'enfrontament va acabar amb un 3-3 al marcador.

El director general de l'Sparta de Praga, Adam Kotalik, no s'ho ha pensat dues vegades i ha decidit prendre mesures exemplars: "Els dos jugadors s'entrenaran diversos dies amb l'equip femení perquè s'adonin que les dones poden ser valuoses no només a la cuina", ha declarat al diari "Lidové noviny".

Després del rebombori a escala nacional que han provocat els comentaris dels dos jugadors, tant Koubek com Vacha han demanat disculpes públicament i han qualificat les seves paraules "d'un error fruit de la gran quantitat d'emocions després del partit".

Anar al contingut