Primera

Dos gols de Villa mantenen el València en el liderat després de superar el Màlaga (0-2)

El València, que ha guanyat a Màlaga per 0-2, es manté com a líder de Primera. Els d'Unai Emery, que sumen 10 punts com el Vila-real però superen els groguets per "goal-average", han vençut gràcies a dues dianes de David Villa. En la resta de partits que tancaven aquesta quarta jornada, el Mallorca ha superat el Numància per 2-0, el Valladolid també ha guanyat l'Almeria per 2-0, mentre que el Recreativo i l'Athletic han empatat a un gol.

Màlaga, 0 - València, 2

Després d'una primera part per oblidar, el "Guaje" Villa ha tornat a salvar el València. Els d'Unai Emery n'han tingut prou amb l'encert de l'asturià de cara a porteria, ja ha fet 4 gols, per desfer-se d'un Màlaga que encara no ha marcat en quatre jornades. Els andalusos, a més, han acabat el partit amb deu homes per l'expulsió de Salva en la recta final.

Recreativo, 1 - Athletic, 1

Primera part sense gols a Huelva. El joc i l'encert han millorat en la segona part i tots dos equips han vist porteria. S'han avançat els locals gràcies a Javi Guerrero en el minut 71 i David López, en el 75, ha signat les taules per a l'equip basc. L'empat final fa justícia al que s'ha vist sobre el terreny de joc.

Valladolid, 2 - Almeria, 0

Els de Pucela han trencat la bona ratxa dels andalusos, que encara no havien perdut aquesta temporada. Álvaro Rubio, en el 67, i l'holandès Haris Medunjanin, en el temps afegit, han fet els gols de l'equip de Mendilibar.

Mallorca, 2 - Numància, 0

Els balears s'han desfet del conjunt sorià amb un gol en cada meitat. Jurado ha fet el primer en el minut 11 després de culminar una jugada individual extraordinària i el camerunès Webó ha certificat el triomf dels de Manzano en el minut 50.