Dos gols de Soldado deixen el Sevilla sense arguments i despenjat (2-0)

Un València a mig gas doblega amb facilitat el Sevilla amb un doblet del seu capità. El Valladolid ha suat per desfer-se a casa d'un Mallorca voluntariós, que ha arribat amb empat fins al minut 87. En el primer partit de la jornada, el Rayo Vallecano ha guanyat l'Athletic Club a San Mamés (1-2).

El València s'ha tret una espina aquest dissabte a Mestalla contra un Sevilla que li tenia la moral menjada des de fa tres temporades. Els últims cinc partits de Lliga entre aquests clubs els havia guanyat el del Nervión.

Al València no li ha calgut un esforç extraordinari, només mantenir un ritme mitjà a la primera part i augmentar una mica la intensitat a la segona, per doblegar un rival que ha deixat de manifest que no nomes té pocs arguments, sinó que té mancances preocupants. Els dos gols de Soldado (minuts 50 i 88) han arribat en jugades de córner, cosa que deixa molt malament l'estratègia en defensa andalusa.

Cap dels dos equips està fent una gran temporada, però el de Valverde comença a veure la porta d'Europa, mentre que els de Míchel ja tenen les places de descens mes a prop.

El Mallorca s'enfonsa en els últims instants a Valladolid (3-1)

El Mallorca ha atit aquest dissabte a Valladolid una desfeta d'aquelles que toquen la moral. L'equip dirigit per Caparrós va faltat de punts i ha sortit al José Zorrilla amb ganes de buscar un resultat positiu, però li han sobrat els últims cinc minuts de partit.

En l'inici, els castellans han controlat i han aconseguit avançar-se gràcies al seu millor home, Ebert (21'). A partir d'aquí el Mallorca ha entès que necessitava ser més agressiu i ha aconseguit empatar gràcies a Víctor (37'). Fins i tot podien haver marxat al descans amb avantatge si el pal no hagués aturat una rematada de Gio, l'home amb més ocasions del matx.

La segona part ha estat més discutida entre els dos equips. Gio i Arizmendi han donat més d'un ensurt.

L'empat s'ha mantingut fins als últims minuts, però el Mallorca no ha sabut mantenir el tipus fins al final. Un inesperat esprint del Valladolid ha culminat amb dos gols pràcticament seguits, d'Óscar (87') i d'Ebert (90') un altre cop.

El Rayo Vallecano guanya a San Mamés (1-2) i dormirà en places de Lliga Europa

El Rayo Vallecano ha guanyat a San Mamés (1-2), en el partit que obre la dinovena jornada a la Primera Divisió. Els gols no han arribat fins a la segona part. Lass i Piti, de penal, han situat el 0-1. San José ha retallat distàncies per a l'Athletic, però ha estat insuficient. Amb aquest triomf, els de Paco Jémez dormiran en places de Lliga Europa.