Dos gols de Bakambu en els primers minuts fan caure el Girona (1-2)

Dels últims 18 punts possibles, el Girona només se n'ha pogut endur dos, i s'apropa perillosament a la zona de descens

El Girona continua amb la seva mala ratxa en la temporada del seu debut a Primera Divisió amb una derrota a casa davant d'un Vila-real (1-2) que arribava a Montilivi amb un canvi de dinàmica incorporat amb el nou entrenador. L'inici de partit ha estat un recital de Bakambu, que als nou minuts ha fet el primer gol en escolar-se enmig de la defensa gironina i definir davant Gorka. Ell mateix, en el 20, ha tornat a guanyar l'esquena als centrals per afusellar Gorka i fer pujar el segon gol al marcador. Passada la mitja hora, el Girona ha fet un pas endavant. La centrada d'Aday ha acabat rematada per Stuani al travesser. Era l'avís del que venia tot seguit. Primer servei de córner per als gironins, que ha acabat amb gol d'esperó del davanter uruguaià del Girona gràcies, també, a la insistència de Bernardo.

El gol de Stuani en el tram final de la primera part ha servit al Girona per refer-se en el descans. Machín ha donat entrada a un altre davanter, Kayode, i ha sacrificat un home del mig del camp, Granell. L'ocasió més clara ha arribat, però, de Maffeo que, després de combinar amb Stuani, no ha estat encertat a l'hora de definir. Poc després, bona mà de Gorka en un xut de Bacca per evitar el tercer del Vila-real. El conjunt groguet ha viscut dels gols de la primera part, però ha pogut fer el tercer en el temps afegit. El xut de Soriano ha acabat al pal. El Girona ha mantingut l'olfacte golejador, però no n'ha tingut prou amb el de Stuani per evitar la derrota. L'uruguaià, per cert, es perdrà el pròxim partit a la Corunya per sanció.