Dos gols d'Agüero donen aire a l'Atlètic de Madrid i tomben un inofensiu Deportivo al Calderón (2-0)

La màgia del Kun Agüero ha estat suficient per revifar un deprimit Atlètic de Madrid que s'ha tornat a situar en zona europea. En l'últim partit avançat de la 15a jornada al Calderón, el crac argentí s'ha convertit en el botxí d'un inofensiu Deportivo fent els dos gols de la victòria del seu equip, el primer en el minut 7 i el segon en el 35 de la primera part. A la represa, l'Atlètic ha baixat molt la seva intensitat i tot i que el triomf local mai ha perillat, l'afició matalassera ha dedicat alguns xiulets al seu equip. La victòria dóna una mica d'aire al conjunt de Quique Sánchez Flores, que ha vist el matx des de la llotja per estar sancionat.

L'Atlètic de Madrid s'ha tret l'espina de les últimes derrotes en el campionat de Lliga guanyant a casa un Dépor inofensiu. En un inici de partit elèctric, Aranzubía ha comès un clar penal sobre Agüero en el minut 4. Diego Forlán ha llançat la pena màxima però el porter visitant ha endevinat la intenció de l'uruguaià i ha desviat el xut.

Però ràpidament el Kun Agüero ha sortit al rescat de l'equip de Quique Sánchez Flores ben d'hora i al minut 7 ha inaugurat el marcador amb tot un golàs després d'anar-se'n d'un parell de defenses i superar Aranzubía. Els jugadors gallecs han protestat molt perquè al començament de l'acció l'argentí es trobava en fora de joc, que ni el col·legiat ni l'assistent han assenyalat. I abans del decans, el crac argentí ha donat la tranquil·litat definitiva al seu equip amb el segon gol després de culminar una combinació amb Raúl García en el minut 35.

Xiulets de l'afició local

I com acostuma a passar a l'Atlètic de Madrid, després d'una bona primera meitat a la segona ha tornat la pitjor versió de l'equip madrileny. La falta d'intensitat i la desídia d'alguns jugadors locals han provocat fins i tot alguns xiulets de l'afició del Calderón.

Tot i això, la victòria de l'Atlètic mai ha perillat davant d'un Dépor incapaç d'arribar amb perill a la porteria de De Gea, pràcticament un espectador més durant els 90 minuts. En el tram final, el Kun ha estat a punt d'arrodonir la seva gran actuació amb un "hat-trick" però després de driblar el porter el seu xut sense angle ha sortit desviat. Al final 2 a 0 i tres punts que ajuden els matalassers a recuperar posició en la zona de la Lliga Europa.