El brot d'aquest virus és altament contagiós i es caracteritza per provocar símptomes de gastroenteritis i vòmits. (Foto: Reuters)
Poliesportiu

Dos esquiadors suïssos, primers casos d'atletes amb norovirus a Pyeongchang

Els atletes han estat apartats de la vila olímpica; és el primer cas de contagi entre els esportistes que participen en els Jocs Olímpics de Pyeongchang.

Jesús Malagón LázaroActualitzat

Dos esquiadors suïssos que participen en els Jocs Olímpics de Pyeongchang han contret un norovirus i han estat apartats de la vila olímpica. Segons el portaveu del Comitè Olímpic Internacional, Mark Adams, "els dos esportistes no estan bé i es troben aïllats de la resta de participants". El mateix Adams ha confirmat que aquestes coses solen passar en els Jocs d'hivern i que s'han seguit tots els protocols per agilitzar el procés de recuperació dels esportistes. Des del COI asseguren que la recuperació serà ràpida i que podran competir aviat.

El brot d'aquest virus és altament contagiós i es caracteritza per provocar símptomes de gastroenteritis i vòmits. L'organització de Pyeongchang 2018 ha confirmat més de 200 casos d'infecció per norovirus dins dels Jocs, cap entre esportistes, excepte en el cas dels dos esquiadors. També s'han apartat 1.200 membres del personal de seguretat privada, que  han estat substituïts per personal militar.

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut