Barça

Dos especialistes en "parkour" es colen al Camp Nou i graven la seva excursió fins a la gespa

Després de la publicació del vídeo el servei de seguretat del FC Barcelona ha iniciat una investigació per aclarir com els dos joves es van poder colar a l'estadi

Actualitzat

Dos joves holandesos experts en parkour, escalada urbana, van aconseguir entrar al Camp Nou la nit del 7 de novembre, escalar fins al punt més alt de l'estadi i baixar fins a la gespa. El vídeo de la gespa ha estat publicat aquesta setmana, un cop els dos joves ja eren a Holanda, per evitar problemes legals.

Els protagonistes són membres de Munki Motion, un grup holandès d'experts en l'escalada urbana que imparteix classes als interessats i fa demostracions puntuals com la del Camp Nou. Anteriorment, altres integrants de Munki Motion van colar-se també a l'Amsterdam Arena, estadi de l'Ajax, i també en van publicar el vídeo.

L'acció no ha fet gens de gràcia al club blaugrana. La seguretat no va ser gens efectiva, ja que els dos joves van poder-la esquivar perfectament i entrar al Camp Nou sense problemes. Un cop publicat el vídeo, l'entitat ha posat en mans del Departament de Seguretat les possibles mesures a prendre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut