Luc Bosmans, àrbitre de la Primera Divisió Regional de Bèlgica (Le Soir)
Futbol

Dos àrbitres es lesionen en la pròrroga i un aficionat els ha de substituir per finalitzar el partit

El reglament belga de futbol va permetre que assumís el rol del linier, ja que tenia coneixements sobre arbitratge

Manel PriegoActualitzat

El partit de futbol entre el Malines i el Genk corresponent als vuitens de final de la Copa de Bèlgica va deixar una de les imatges més curioses de la jornada. Dos dels quatre àrbitres titulars es van lesionar en la segona meitat de la pròrroga, i un aficionat del Malines que veia el partit els va haver de substituir i assumir el rol de jutge de línia.

Segons indica el diari belga "Le Soir", a través de la megafonia de l'estadi es va preguntar: "Hi ha algun àrbitre present a la graderia? És una pregunta seriosa". Luc Bosmans, àrbitre de la Primera Divisió Regional que estava presenciant el partit, es va calçar les botes i es va posar l'uniforme arbitral perquè el partit pogués continuar.

En acabar l'eliminatòria, Bosmans es mostrava feliç. "Ha sigut el segon moment més feliç de la meva vida. El primer va ser quan vam guanyar el torneig europeu, l'any 1988". Tot i que el Malines va caure eliminat de la competició, Bosmans va declarar que "havia vist el partit des de la millor localització del camp"..

Anar al contingut