La jutge Karin Jung ha dictat aquesta peculiar sentència
Futbol internacional

Dos aficionats del Munic 1860, condemnats a comprar una samarreta a un seguidor del Bayern que van agredir

Segons informa el diari "Bild", la jutge Karin Jung va optar per aquesta curiosa sentència com a alternativa a passar 15 mesos a la presó per agressions a un aficionat de l'etern rival

Actualitzat

Una jutgessa alemanya ha condemnat dos seguidors del Munic 1860 a comprar una samarreta i altres articles del Bayern Munic com a alternativa a passar 15 mesos a la presó per agressions a un aficionat del seu etern rival. Segons informa el diari "Bild", la jutgessa Karin Jung va optar per aquest peculiar càstig, després dels incidents registrats en un partit de la lliga regional bavaresa entre el segon equip del Munic 1860 i el seu veí del Bayern.

Els fets van passar el 2014, quan els dos agressors van deixar mig despullat a l'estació de Munic un aficionat rival, a qui van arrencar la seva samarreta i li van prendre així mateix el barret identificatiu del seu club. La jutgessa, que, segons aquest diari és seguidora del Munic 1860, va optar per aquesta curiosa sentència ja que, segons les seves pròpies declaracions, els seguidors no van mostrar en el judici penediment i es van negar a identificar un tercer agressor que els va acompanyar. "Vaig pensar en què els podria fer més mal realment", explica la lletrada a aquest mitjà.

L'estratègia va funcionar, ja que, a partir d'aquí, els agressors van demanar disculpes pel que va passar, van pagar una indemnització de 500 euros a la seva víctima i li van comprar la samarreta, una bufanda i un barret del Bayern, articles que lliuraran formalment per tancar el cas. L'advocat dels agressors també ha explicat a "Bild" que la sanció ha acabat sent simbòlica, ja que els aficionats del Munic 1860 no estaven fitxats entre l'afició violenta del club.

 

Anar al contingut