Dos aficionats es fotografien amb Tito Vilanova a Nova York. (Foto: Facebook "Viva Barça")
Barça

Dos aficionats blaugrana es fotografien amb Tito Vilanova pels carrers de Nova York

Tito Vilanova ja està ultimant el seu retorn a Barcelona, previst pel 25 de març. La seva recuperació va per bon camí, com ho demostra la imatge que han pujat a la pàgina de Facebook "Viva Barça" dos aficionats que es van fotografiar amb el tècnic del Barça pels carrers de Nova York. Els dos seguidors van acompanyar la imatge amb un titular: "Et trobem a faltar".

Actualitzat
Tito Vilanova ja està ultimant el seu retorn a Barcelona, previst pel 25 de març. La seva recuperació va per bon camí, com ho demostra la imatge que han pujat a la pàgina de Facebook "Viva Barça" dos aficionats que es van fotografiar amb el tècnic del Barça pels carrers de Nova York.

Els dos seguidors van acompanyar la imatge amb un titular: "Et trobem a faltar". El Barcelona l'espera amb els braços oberts just en el moment culminant de la temporada, quan els blaugranes tenen davant seu la possibilitat d'aconseguir els títols de Lliga i de Champions.

Fa unes setmanes, el mateix Vilanova va reaparèixer en un partit d'exhibició que Rafa Nadal i Del Potro van disputar al Madison Square Garden convidat pel tenista manacorí.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut