Vettel ha fet el millor temps en els segons lliures a Silverstone (Reuters)
Fórmula 1

Domini dels Ferrari en la primera jornada d'entrenaments pel Gran Premi d'Itàlia

Vettel i Raikkonen dominen la segona sessió després que Sergio "Checo" Pérez fos el més ràpid a la primera tanda

Francesc RosésActualitzat

En el circuit més ràpid de la temporada, Sebastian Vettel i Kimi Raikkonen s'han mostrat constantment  més ràpids que els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas. El pilot anglès ha marcat el tercer millor registre a gairebé tres dècimes de Vettel. El pilot de Ferrari, tot i haver marcat el millor temps, ha tingut una sortida de pista que l'ha obligat a quedar-se una bona estona al box, mentre els mecànics li canviaven l'aleró que s'havia trencat.

Darrere Vettel, Raikkonen, Hamilton i Bottas, s'han classificat els dos pilots de Red Bull, amb Max Verstappen al davant de Daniel Ricciardo, però tots dos a més d'un minut del millor temps de Vettel.

Carlos Sainz ha marcat el dotzè millor temps, i Fernando Alonso, com a Spa Francorchamps, darrere de tot a dos segons i mig de Vettel.

La segona sessió d'entrenaments ha començat amb un dels ensurts més grans de la temporada quan Marcus Ericcson, amb el sistema DRS encallat, ha tingut una sortida de pista a prop de 300 km/h.

 

El Sauber del pilot suec ha donat unes quantes voltes de campana, però sortosament el pilot n'ha sortit il·lès. Els entrenaments s'han hagut d'interrompre, i molts equips han aprofitat el temps per assegurar que els seus sistemes DRS estaven en bones condicions.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut