El Toro Rosso de Verstappen en una imatge d'arxiu al Circuit de Montecarlo
Fórmula 1

Domini de Hamilton als lliures 1 i sorpresa a Toro Rosso: Verstappen, segon, i Sainz, cinquè

Montecarlo, un dels circuits on tradicionalment es diu que és on es veuen millor les virtuts dels pilots, ha fet aflorar el que ja comença a ser un fet consolidat: els joveníssims Verstappen i Sainz tenen sang de campions

Oriol LlachActualitzat

Primera sessió d'entrenaments lliures al Circuit de Montecarlo; com sempre, els dijous, perquè divendres és festiu al principat de Mònaco.

Un circuit d'allò més tècnic que requereix una destresa especial, una oportunitat per als nous pilots per demostrar que mereixen tenir un volant a la Fórmula 1. Max Verstappen i Carlos Sainz, que no havien rodat mai a Montecarlo, han fet el segon i el cinquè millor temps amb els seus modestos Toro Rosso, i han fet envermellir més d'un pilot veterà.

A la part alta de la classificació, sense novetats. Domini aclaparador del Mercedes de Hamilton, per si hi havia cap dubte de la seva renovació recent. La novetat ha estat el tercer lloc de Ricciardo amb el seu Red Bull, que presenta credencials per sumar-se als que volen plantar cara a l'escuderia de l'estrella, com l'enemic públic número 1, Vettel, que amb el seu Ferrari ha acabat quart.

Pel que fa a McLaren, sense novetats: més problemes. Sessió interrompuda tant en el cas de Button com en el d'Alonso, amb entrades i sortides contínues del box i cimera improvisada entre el pilot asturià, Ron Dennis i l'enginyer de pista. Al final, la posició que ja comença a ser l'habitual, just per sota del que serien els punts: Alonso, onzè, i Button, dotzè.

Anar al contingut