Domènec Torrent en una imatge d'arxiu
Girona

Domènec Torrent és l'opció que pren força com a relleu de Machín quan es faci efectiu el seu fitxatge pel Sevilla

El de Santa Coloma de Farners té molt a favor: ajudant de Guardiola, gironí i amb coneixement dels futuribles del City pel conjunt gironí

Actualitzat

A Girona ja han acceptat que l'era Machín s'ha acabat. Aquella oferta irrefutable de què parlava el tècnic sorià ha arribat amb el Sevilla amb el qual, a falta de tancar alguns serrells, l'acord total és qüestió d'hores. La proposta del conjunt del Nervión és de dos anys, un menys que la del club gironí i que s'hauria fet efectiva aquest estiu; però Machín s'ha vist seduït per un equip que jugarà competició europea la temporada que ve.

Si ve hi ha acord entre Machín i Sevilla, el que falta és que n'hi hagi entre els clubs. El Sevilla està disposat a pagar la clàusula de rescissió d'un milió d'euros del de Gómara perquè quedi lliure del Girona.

Quan això es faci efectiu, enrere quedaran els 189 partits en gairebé cinc temporades de l'entrenador sorià a la banqueta del Girona, amb un ascens històric a la Primera Divisió. El Sevilla serà el tercer equip que dirigeixi Machín en la seva carrera. Al Girona se li ha girat feina. A una plantilla confeccionada a mida pel sorià s'haurà de buscar un relleu a la banqueta. L'opció que pren força és la de Domènec Torrent. A favor seu: 5 anys com a segon de Guardiola i el fet de ser gironí i conèixer perfectament els futuribles del conjunt anglès per a l'equip gironí. El City es mostra receptiu, però cal l'entesa amb la direcció esportiva i l'altra part de la propietat. El Girona no té urgència per lligar el substitut de Machín.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut