Domènec Torrent en una imatge d'arxiu (@NYCFC)
Futbol

Domènec Torrent debuta amb victòria al New York City

El de Santa Coloma de Farners arrenca amb un triomf contra el Toronto FC

Actualitzat

Domènec Torrent ha començat amb bon peu la seva etapa com a entrenador del New York City. En el seu debut a la Lliga Professional de Futbol dels Estats Units (MLS), el de Santa Coloma de Farners ha vist com el seu equip derrotava el Toronto FC per 2-1. Això sí, la victòria ha pagat car el peatge de la lesió de l'exblaugrana David Villa.

Els dos gols del New York City han estat obra del davanter suec Jo Inge Berget (min 51 i 68). El triomf ha estat important, ja que el Toronto FC és l'actual campió de l'MLS Cup. Els canadencs s'han avançat en el marcador, gràcies al també exblaugrana Víctor Vázquez, però no han pogut conservar el seu avantatge.

En acabar el partit, disputat al Yankee Stadium davant de 23.930 espectadors, Domènec Torrent ha reconegut que la mala notícia de la jornada ha estat la lesió de David Villa.

"Són males notícies, per nosaltres, perquè (Villa) és un home clau per al nostre equip. Té molta experiència, especialment en aquest tipus de partits"

Villa ha hagut de deixar el terreny de joc als 28 minuts de partit. El seu lloc l'ha ocupat el paraguaià Jesús Medina.

"Crec que tenim un equip amb talent, i ràpidament hem trobat la manera de guanyar el partit sense el David (Villa). Ell és la referència en el nostre joc ofensiu, però el futbol és així, les lesions poden aparèixer en qualsevol moment"

David Villa té 36 anys i és el capità de l'equip. L'asturià podria quedar fora de la competició per als pròxims dos partits.

Anar al contingut