Barça

Dobles sessions d'entrenament i sopars conjunts a la Ciutat Esportiva marcaran l'inici de la pretemporada

El Barça 2010-2011 ha començat aquest matí la pretemporada amb 8 jugadors del primer equip, 17 del filial i 3 de cedits. És un dia reservat a les revisions mèdiques i sense els mundialistes. Villa s'incorporarà més tard i, per tant, l'única cara nova serà la d'Adriano, a l'espera també que puguin desencallar-se les negociacions per Cesc. La pretemporada del primer equip arrencarà amb un pla de treball que inclou entrenaments de matí i tarda. A més, els jugadors soparan junts cada dia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Actualitzat
Dobles sessions d'entrenament a partir de dimarts i sopars conjunts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper marcaran la primera setmana de pretemporada del Barça, en què participaran 28 jugadors, 17 del filial, i on encara no estaran presents els mundialistes. Els jugadors han estat citats avui a primera hora, un dia en el qual no s'entrenaran, ja que tots se sotmetran a diferents analítiques i proves mèdiques.

Del primer equip estan citats Zlatan Ibrahimovic, Bojan Krkic, José Manuel Pinto, Seydou Keita, Gaby Milito, Maxwell, Jeffren Suárez i el nou fitxatge Adriano Correia, que serà presentat oficialment a la tarda. També estan citats tres jugadors que la temporada passada van actuar com a cedits en altres equips i el futur dels quals depèn de la decisió de Pep Guardiola. Es tracta del bielorús Aleksandar Hleb, que l'any passat va jugar a l'Stuttgart; el defensa Henrique Adriano Buss, que ho va fer al Racing de Santander, i el migcampista Víctor Sánchez, que va jugar com a cedit al Xerez.

A partir de dimarts, l'equip s'entrenarà en dobles sessions de matí i tarda i, com a novetat, tots els jugadors soparan junts a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí.

Els entrenaments començaran a les nou del matí i la sessió de la tarda començarà a les set. El cap de setmana, el pla de treball serà diferent, ja que només es farà una sessió, dissabte al matí, i diumenge, l'equip tindrà descans.

El primer amistós de l'equip es disputarà el 29 de juliol a Oslo, contra el Valerenga, partit en el qual els joves futbolistes del Barça Atlètic tindran el seu protagonisme, ja que disset d'ells participaran en la pretemporada. Es tracta d'Oier, Miño, Masip, Dalmau, Sergi Gómez, Armando, Fontàs, Muniesa, Martí Riverola, Ilie, Víctor Vázquez, Sergi Roberto, Jonathan Dos Santos, Edu Oriol, Benja, Jonathan Soriano i Nolito.

Primera roda de premsa de Guardiola

La primera compareixença del curs 2010-2011 de Josep Guardiola serà també avui mateix. El tècnic de Santpedor atendrà els mitjans de comunicació a partir de les 11 del matí a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i a la tarda estarà present a la presentació oficial d'Adriano, que es farà a la Sala París del Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut