Víctor Lavagnini, Jordi Robirosa i Nacho Solozábal, les veus del bàsquet a Esport3
Bàsquet

Doble jornada de l'Eurolliga i l'Eurocopa femenina de bàsquet, a Esport3

Aquesta setmana, Esport3 oferirà els partits del Barça i del Reial Madrid de la doble jornada de l'Eurolliga de bàsquet, a més del partit de l'UNI Girona a la Copa d'Europa femenina

Actualitzat

Doble jornada de l'Eurolliga, vital per al FC Barcelona Lassa. Aquest dimarts, a les 19.30, els blaugrana s'enfrontaran al Panathinaikos de Xavier Pascual al sempre temible OAKA davant de 20.000 espectadors. El partit és fonamental per al Barcelona per mirar de confirmar les bones sensacions de la victòria contra l'Efes Pilsen en la jornada anterior. Esport3 començarà a les19.15 el programa "Zona Eurolliga", amb Xavier Bardolet i Ferran Martínez, exjugador del Barça i del PAO, com a convidat especial. La transmissió del partit serà de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.

Dimecres, Esport3 emetrà dos partits de bàsquet. A les 19.15 es podrà veure des de Fontajau el partit de tornada dels setzens de final de l'Eurocopa Femenina entre l'UNI Girona i el Wasserburg alemany. Un partit decisiu en què les gironines defensen quatre punts d'avantatge. La locució serà de Jordi Robirosa. Un cop acabi aquest matx, serà el moment de l'enfrontament entre el Bamberg i el Reial Madrid, amb Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal.

I divendres, 27 de gener, a les 19.00, Esport3 emetrà un partit extraordinari al Palau Blaugrana, el FC Barcelona Lassa contra el Baskonia, amb l'equip habitual que formen Jordi Robirosa, Víctor Lavagnini i Nacho Solozábal. I a les 21.00 serà el torn del Reial Madrid-Emporio Armani de Milà, amb els comentaris de Xavier Bardolet.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut