Novak Djokovic durant el partit contra Grígor Dimitrov (EFE)
Novak Djokovic durant el partit contra Grígor Dimitrov (EFE)
Tenis

Djokovic reacciona davant Dimitrov per mantenir intactes les seves possibilitats de retenir el número 1 de l'ATP

El búlgar ha començat molt fort el partit contra el primer del rànquing de l'ATP, que necessita arribar a la final del torneig de París si vol assegurar-se no ser superat per Murray

Actualitzat

Novak Djokovic ha patit un ensurt al Masters 1000 de París per conservar el seu número 1 del rànquing de l'ATP. Davant de la pressió del número 2, l'escocès Andy Murray, el serbi necessita arribar a la final a París per mantenir el seu lloc de privilegi en el cas que el seu rival guanyi el torneig.

Grigor Dimitrov, però, ha amenaçat i molt els propòsits de Djokovic. El tenista búlgar s'ha endut el primer set del seu duel de tercera ronda contra el número 1 del món gràcies al seu servei (4-6). Djokovic s'ha vist obligat a reaccionar, i ho ha fet amb contundència, apuntant-se els dos següents per 6-2 i 6-3, sense cedir cap trencament de servei.

El següent obstacle en la lluita de Djokovic per retenir el primer lloc del tenis Mundial serà, ja en quarts, el croat Marin Cilic, qui amb el seu triomf davant del belga David Goffin (6-3, 7-6) s'ha assegurat un lloc a la Copa Masters de Londres. Murray, per la seva banda, ha superat clarament el francès Lucas Pouille (6-3, 6-0) en tercera ronda.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut