Ferrer acabarà el torneig com a número 4 del món
Tenis

Djokovic no dóna opcions a David Ferrer, a qui guanya en tres còmodes sets

El serbi Novak Djokovic no ha donat opcions a David Ferrer, a qui ha guanyat en tres còmodes sets (6-2, 6-2 i 6-1). El número 1 del món arriba així per quarta vegada, tercera consecutiva, a la final de l'Open d'Austràlia. El seu domini al quinzè duel entre tots dos (ara 10-5 per al serbi) ha estat brutal, en una magnífica demostració d'agressivitat i control.

Actualitzat
El serbi Novak Djokovic no ha donat opcions a David Ferrer, a qui ha guanyat en tres còmodes sets (6-2, 6-2 i 6-1). El número 1 del món arriba així per quarta vegada, tercera consecutiva, a la final de l'Open d'Austràlia.

Djokovic s'enfrontarà a la final al guanyador del partit entre el suís Roger Federer i el britànic Andy Murray. En una perfecta execució de tenis dominant, amb míssils en comptes de cops, Djokovic ha destrossat les forces de Ferrer, que acabarà el torneig tot i així com a número 4 del món.

El seu domini al quinzè duel entre tots dos (ara 10-5 per al serbi) ha estat brutal, en una magnífica demostració d'agressivitat i control. Ferrer sabia que per tenir opcions de victòria havia de allargar el duel el màxim possible. Djokovic no ho ha permès, ha estat intractable, sense concedir ni un sol punt de trencament, i trencant el servei de Ferrer quan ha volgut, en set ocasions, per sentenciar la contesa en una mica més d'hora i mitja.



NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut