Djokovic no ha donat cap opció a Alexander Zverev (EFE)
Tenis

Djokovic no dona opció a Zverev i es classifica per a les semifinals de la Copa Masters

El número 1 del món s'ha desfet sense problemes de l'alemany per 6-4 i 6-1 i ha obtingut la classificació matemàtica després de la victòria de Marin Cilic sobre John Isner en l'altre partit del grup (6-7, 6-4 i 6-3)

Novak Djokovic s'ha classificia per a les semifinals de la Copa Masters de l'ATP de Londres. El número 1 del món ha superat l'alemany Alexander Zverev per 6-4 i 6-1 en només 76 minuts de partit i ha aconseguit la segona victòria en la competició.

Zverev ha aguantat en els primers 10 jocs del partit, però, finalment, la pressió ha pogut amb ell i ha comès 18 errors no forçats, per només 7 de Djokovic. El serbi ha guanyat el primer set per 6 a 4. En el segon, un trencament en el quart joc ja ha posat Zverev contra les cordes i Djokovic ha posat la directa i ha acabat el set amb un 6 a 1 inapel·lable.

El número 1 del món ha guanyat 33 dels 35 partits que porta disputats des de Wimbledon i és a un pas de classificar-se per a les semifinals de la Copa Masters per vuitena vegada a la seva carrera.

En l'altre partit d'aquesta jornada, Marin Cilic ha derrotat en tres sets John Isner (6-7, 6-4 i 6-3), resultat que ha donat la classificació matemàtica a Djokovic i que fa que els altres tres jugadors del grup encara tinguin opcions de ser segons.