Djokovic passa a quarts; Cecchinatto dona la sorpresa (EFE)
Tenis

Djokovic supera Verdasco i passa a quarts del Roland Garros; Cecchinatto dona la sorpresa

Djokovic s'enfrontarà a quarts a Cecchinatto, que ha donat la sorpresa liquidant Goffin; Zverev es jugarà les garrofes amb Thiem

Actualitzat

El serbi Novak Djokovic, exnúmero 1 mundial, no ha donat opció a Fernando Verdasco (35è) i jugarà els quarts amb la sorpresa de la fase, Marco Cecchinato. Djokovic, actual 22 del món, ha guanyat Verdasco per 6-3, 6-4 i 6-2, en dues hores i 25 minuts.

Després d'uns tres primers jocs interminables (gairebé mitja hora), Djokovic ha desfet la igualtat salvant un punt de ruptura en el quart, i aconseguint un trencament en el següent per posar-se 4-2.

En la segona mànega, Verdasco també ha començat a remolc cedint el seu servei, però ha aconseguit trencar el serbi per posar-se 3-3. No obstant, el madrileny ha acabat flaquejant en un altre moment clau cedint de nou el seu servei. Djokovic, que ve de recuperar el to després d'una operació al colze, no ha perdonat.

L'italià Cecchinato dona la sorpresa i elimina Goffin

L'italià Marco Cecchinato, que fins ara no havia guanyat un partit en un Grand Slam, ha donat la sorpresa en eliminar el belga David Goffin, vuitè favorit, per 7-5, 4-6, 6-0 i 6-3, en 2 hores i 31 minuts. Es mesurarà per a un lloc a les semifinals contra el serbi Novak Djokovic.

Zverev guanya en 5 sets i passa a quarts

L'alemany Alexander Zverev, tercer del món, ha segellat el pas a quarts després de guanyar un difícil partit contra el rus Karen Khatxanov (38), a qui es va imposar ni més ni menys que en cinc sets, per 4-6, 7-6 (4), 2-6, 6-3 i 6-3, en tres hores i 29 minuts.

Zverev fa així la seva millor marca en un Grang Slam, superant els vuitens de Wimbledon 2017, i es veurà les cares amb Dominic Thiem, que ha vençut el japonès Kei Nishikori (28). Thiem ha guanyat el japonès en quatre sets: 6-2, 6-0, 5-7 i 6-4.

 

 

Anar al contingut