Tenis

Djokovic i Berdych finalistes al torneig de Dubai que es jugarà dissabte

El serbi Novak Djokovic, número 1 del món, s'enfrontarà al txec Tomas Berdych en la final del torneig de Dubai. El txec ha eliminat en semifinals Roger Federer, segon en el rànquing mundial. Djokovic, per la seva banda, ha eliminat l'argentí Juan Martín del Potro.

Novak Djokovic en la semifinal de Dubai (Foto: Reuters)

El serbi Novak Djokovic, número 1 del món, s'enfrontarà al txec Tomas Berdych en la final del torneig de Dubai. El txec ha eliminat en semifinals Roger Federer, segon en el rànquing mundial.

Djokovic, per la seva banda, ha eliminat l'argentí Juan Martín del Potro en 1 hora i 45 minuts per 6-3 i 7-6. L'argentí no ha pogut frenar al serbi, que s'ha mostrar molt superior, i suma amb aquesta derrota la vuitena de les deu vegades en què s'ha enfrontat contra el número 1 del món.

Berdych ha guanyat per 3-6, 7-6 i 6-4 Federer, que havia guanyat cinc cops aquest torneig, en 2 hores i 19 minuts. El txec ha guanyat Federer aquest divendres per sisena vegada de les disset que s'han enfrontat.

Aquest dissabte serà la final entre els dos classificats, i serà el seu catorzè enfrontament, en el qual les estadístiques donen un gran avantatge al serbi, que ha guanyat en dotze ocasions i Berdych només en una.