Tenis

Djokovic guanya Youzhny i les haurà amb Wawrinka en les semifinals

La possibilitat de veure un duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic a la final és cada cop més propera. I és que el serbi també serà a les semifinals després de guanyar el rus Mikhail Youzhny. Djokovic es va imposar en quatre sets per 6-3, 6-2, 3-6 i 6-0. El primer classificat de l'ATP va començar dominant en els primers sets, però va baixar el ritme al tercer i va perdre el seu primer set en tot el torneig. Finalment, Djokovic va tancar el partit amb un joc molt contundent en l'últim set.

Novak Djokovic vol arribar a la final per mantenir la distància amb Nadal al rànquing ATP. (Foto:Reuters)

La possibilitat de veure un duel entre Rafa Nadal i Novak Djokovic a la final és cada cop més propera. I és que el serbi també serà a les semifinals després de guanyar el rus Mikhail Youzhny. Djokovic es va imposar en quatre sets per 6-3, 6-2, 3-6 i 6-0. El primer classificat de l'ATP va començar dominant als primers sets, però va abaixar el ritme al tercer i va perdre el seu primer set en tot el torneig. Finalment, Djokovic va tancar el partit amb un joc molt contundent a l'últim set.

El seu rival a les semifinals serà Stanislas Wawrinka
El rival del serbi a les semifinals serà el suís Wavrinka, que als quarts de final va aconseguir derrotar Andy Murray, el campió de l'any passat, per 6-4, 6-3 i 6-2. Rafa Nadal i Richard Gasquet jugaran l'altre semifinal.