Djokovic s'ha hagut de retirar de Wimbledon per una lesió al colze (Reuters)
Tenis

Djokovic es retira de Wimbledon per una lesió al colze i permet Murray mantenir el número u mundial

El tenista escocès, que ha acabat molt tocat físicament, ha caigut derrotat contra Sam Querrey en cinc sets per 3-6, 6-4, 6-7, 6-1 i 6-1, però mantindrà el número u mundial per la retirada per lesió del serbi

Actualitzat

Andy Murray, vigent campió de Wimbledon, no podrà defensar el títol aconseguit l'any passat a l'All England Club. El número u mundial ha quedat eliminat en els quarts de final en caure de forma soprenent contra Sam Querrey. El nord-americà, número 28 mundial, ha eliminat un Murray minvat físicament en cinc sets per 3-6, 6-4, 6-7, 6-1 i 6-1 després de 2 hores i 42 minuts de joc.

La derrota de Murray, que buscava les semifinals per vuitè any consecutiu, deixava la porta oberta a Novak Djokovic per recuperar el número u del tenis mundial, però el serbi no el podrà destronar. Djokovic s'ha retirat per una lesió al colze durant el seu partit de quarts de final contra el txec Thomas Berdych, quan perdia per 7-6 i 2-0.
   
Sam Querrey, primer nord-americà a arribar a les semifinals d'un Grand Slam des Andy Roddick a Wimbledon el 2009, s'enfrontarà amb el croat Marin Cilic, que s'ha imposat al luxemburguès Gilles Muller, botxí de Rafa Nadal. El nord-americà ha acabat el partit amb 27 "aces" i ha frustrat les opcions de Murray, que ha cedit 12 dels últims 14 jocs, visiblement tocat físicament.

Via lliure per a Roger Federer

Amb les eliminacions de Djokovic i Murray, Roger Federer es perfila com el gran favorit per adjudicar-se el torneig londinenc per vuitena vegada. El tenista suís s'ha classificat per a les semifinals després d'eliminar en tres sets el canadenc Milos Raonic per 6-4, 6-2 i 7-6.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut