Djokovic, en acció durant el seu partit contra Berdych (Reuters)
Tenis

Djokovic derrota Berdych i serà el rival de Nadal a les semifinals del Masters

El serbi s'ha refet de la derrota contra Federer amb una victòria contra el txec Tomas Berdych per 6-3 i 7-5 i s'enfrontarà amb el manacorí per un lloc en la gran final

Pau RodríguezActualitzat

Novak Djokovic serà el rival de Rafa Nadal en les semifinals del Masters de Londres. El número u mundial s'ha refet de la derrota contra Roger Federer amb una victòria davant el txec Tomas Berdych, que ja no tenia pràcticament cap opció de classificació, per 6-3 i 7-5.

El tenista serbi no ha acusat la pressió i ha recuperat el seu millor joc per sumar un triomf vital de cara a les seves aspiracions de guanyar aquest torneig per cinquena vegada. L'esperat duel entre Nadal i Djokovic a l'O2 Arena de la capital anglesa serà dissabte que ve.

Federer, invicte i líder de grup

Roger Federer, número tres del rànquing ATP, ha patit per guanyar Kei Nishikori, el vuitè millor tenista del món, en l'últim partit de la fase de grups del Masters de Londres (7-5, 4-6 i 6-4). El suís ha perdut el primer set del torneig en la segona mànega del matx contra el japonès, però ha aconseguit refer-se i endur-se el set definitiu per certificar la seva classificació per semifinals com a primer de grup.

En les 14 edicions del Masters que Federer ha disputat, el suís ha acabat en set ocasions la fase de grups invicte. El tenista nascut a Basilea jugarà les semifinals del torneig de Londres contra el guanyador del partit entre Andy Murray i Stan Wawrinka, segon i quart classificats respectivament del rànquing ATP.