Federer s'ha classificat en primera posició del seu grup amb dues victòries (Font: Reuters)
Tenis

Djokovic, Anderson, Federer i Zverev disputaran les semifinals de la Copa Masters

Zverev ha superat Isner en dos sets i ha aconseguit l'última plaça de les semifinals de la Copa Masters de l'ATP

Actualitzat

Alexander Zverev ha superat John Isner en dos sets (7-6 i 6-3) en poc més d'una hora i vint minuts i ha sumat la segona victòria en la Copa Masters que li ha donat l'accés a les semifinals com a segon classificat del seu grup.

En la penúltima ronda del torneig, l'alemany es veurà les cares amb el suís Roger Federer, que s'ha classificat en primera posició del Grup Lleyton Hewitt encadenant dues victòries consecutives contra Anderson i Thiem després de caure en el seu debut davant el japonès Kei Nishikori.

Djokovic s'enfrontarà amb Anderson

L'altra semifinal la jugaran el número 1 del món, Novak Djokovic, i el sud-africà Kevin Anderson. El serbi, que ha superat Marin Cilic en l'últim partit del seu grup per 7-6 i 6-2, s'ha classificat en primera posició i s'enfrontarà amb un Anderson que ha estat una de les revelacions del torneig.

El sud-africà va superar Dominic Thiem en el primer partit i va escombrar Kei Nishikori en el segon, tot i que va caure contra Federer en l'últim duel del seu grup i s'ha classificat en segona posició.

Anar al contingut