Futbol

Diop podria deixar el Nàstic en el mercat d'hivern davant l'interès d'alguns equips de Primera

S'acosta el mercat d'hivern i el Nàstic ja ha anunciat que fitxarà. Però l'equip tarragoní també podria vendre. En boca de tots hi ha el senegalès Pape Diop, un jugador que han seguit alguns clubs de Primera com el Betis o el Sevilla, entre d'altres. El migcampista vol jugar a la màxima categoria del futbol espanyol tant sí com no i preferiria fer-ho al Nàstic, però no es vol tancar cap porta. De moment, té contracte fins al 2010, però no es descarta la seva sortida si arribés una temptadora oferta per traspassar-lo.

Actualitzat
Sempre que Diop trepitjava l'àrea, la jugada acabava de dues maneres: amb la pilota a les mans del porter, o amb una errada del senegalès davant de la porteria. El gol era la seva assignatura pendent, i sembla que, de mica en mica, l'està aprovant. Ja n'ha fet dos aquesta temporada.

Clubs de Primera, com el Sevilla o el Betis, el segueixen, i aquest any ja s'ha vist algun representant de l'Espanyol a la tribuna del Nou Estadi. El negoci seria rodó, perquè el Nàstic el va comprar ara fa un any per 90.000 euros, i ara en podria obtenir més de dos milions. De moment, té contracte amb el club grana fins al 2010.

Mentre espera, segueix treballant i millorant el seu joc sota les ordres de César Ferrando.

Campanya "Nàstic+10.000"

Diop, com la resta de la plantilla grana, va assistir ahir a la tarda a la festa que va organitzar el Nàstic a la plaça de la Font. Dins de la campanya "Nàstic+10.000", que intenta assolir aquest nombre d'abonats, el club va oferir un seguit d'activitats dirigides, sobretot, als més petits, com un futbolí gegant, o partidets de futbol. Els més grans podien tastar la beguda "granadrink", un còctel que aquest dissabte es vendrà al Nou Estadi abans del partit contra el Saragossa.
Anar al contingut