Futbol

Dinar de germanor del FC Barcelona

L'endemà de la demanda interposada pel FC Barcelona a Neymar, s'ha celebrat el tradicional dinar de començament de temporada, on es dona la benvinguda als nous jugadors

Actualitzat

Els jugadors del Barça s'han trobat avui fora de les instal·lacions esportives en un restaurant a Gavà de Mar per celebrar el tradicional dinar de germanor de començament de temporada, on es dona la benvinguda als nous jugadors.

Aquesta trobada a Gavà s'ha fet l'endemà de la publicació de diferents fotografies a les xarxes socials de Neymar de visita a Barcelona amb alguns dels jugadors blaugranes, com Leo Messi i Luis Suárez.

Poc abans de les fotos publicades pels jugadors blaugrana, el FC Barcelona va comunicar que havia enviat a la Reial Federació Espanyola de Futbol la demanda laboral que l'11 d'agost va interposar contra el jugador Neymar Jr. davant del jutjat social de Barcelona, perquè la traslladi a la Federació Francesa de Futbol i a la FIFA als efectes legals oportuns. En aquesta demanda, el club blaugrana reclama al brasiler els 26 milions d'euros que va pagar el club corresponents a la prima de renovació, per incompliment de contracte, a més de 8,5 milions en concepte de danys i perjudicis, i un 10% addicional en concepte de mora.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut