Les jugadores de Dinamarca no han arribat a un acord salarial amb la seva federació
Futbol internacional

Dinamarca no disputarà un partit de classificació del mundial femení per un conflicte salarial amb les jugadores

Mentre que a Noruega es va arribar a un acord considerat històric en igualar-se els sous de les seleccions masculines i femenines, a Dinamarca no s'ha arribat a un acord satisfactori

Actualitzat

La Federació Danesa de Futbol (DBU) ha anunciat que no jugarà aquest dissabte el partit de classificació per al mundial femení contra Suècia al no poder solucionar el conflicte salarial amb el sindicat de futbolistes. Mentre que a Noruega es va arribar a un acord considerat històric en igualar-se els sous de les seleccions masculines i femenines, a Dinamarca no s'ha arribat a un acord satisfactori.

La Federació Danesa havia amenaçat les jugadores que, si no es presentaven a l'entrenament d'avui, després de faltar als dos anteriors, comunicaria a la federació sueca que no es presentaria. La falta d'acord va fer que la DBU suspengués el mes passat un amistós contra Holanda, la revenja de la final de l'Europeu.
 
Les jugadores daneses, que se segueixen entrenant pel seu compte, no s'han pronunciat públicament, però un representant sindical ha assegurat que estan disposats a reprendre les negociacions i que el partit encara es pot jugar.
Anar al contingut