Pep Guardiola en una imatge d'arxiu (Reuters)
Pep Guardiola en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

Dimitri Seluk, representant de Touré Yaya, critica Pep Guardiola per deixar el futbolista fora de la Lliga de Campions

L'agent, que ja havia criticat Guardiola quan era entrenador del FC Barcelona, ha tornat a fer-ho després que el Manchester City ha deixat fora el seu representat de la llista per a la primera fase de la Lliga de Campions

Actualitzat

El representant de Touré Yaya, Dimitri Seluk, ha carregat contra la decisió de l'entrenador del Manchester City Pep Guardiola de deixar el migcampista fora de la llista de jugadors de l'equip que participaran a la fase de grups de la Lliga de Campions.

En una entrevista al Sunday Mirror, Seluk ha llançat un desafiament al tècnic: "Si l'equip guanya la Champions viatjaré a Londres i davant de les càmeres de televisió diré que Guardiola és el millor entrenador del món. Però si el City no guanya espero que el Pep tingui el valor de reconèixer que es va equivocar humiliant un gran jugador com Touré Yaya".

El representant del futbolista ivorià ha ironitzat que "potser el Pep pensa que serà suficientment bo com per jugar els deu últims minuts d'un partit de Copa de la Lliga contra un Tercera Divisió", però també ha advertit que Touré Yaya "no marxarà al gener. Complirà el seu contracte i espera tenir l'oportunitat de demostrar la seva vàlua".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut