Francisco Rubio en una imatge d'arxiu
Futbol

Dimiteix Francisco Rubio, president del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol

El Barça ja va demanar la destitució de Rubio arran d'unes piulades ofensives contra Catalunya que va fer després del referèndum del passat 1 d'octubre

Actualitzat

Continuen els canvis a la Federació Espanyola de Futbol arran de l'arribada a la presidència de Luís Rubiales. Francisco Rubio, el president del Comitè de Competició i Jutge Únic de Competició, ha presentat la dimissió perquè no es veu compatible amb els últims nomenaments que hi ha hagut al màxim organisme del futbol espanyol.

Segons una informació de Iusport.com, el detonant de la decisió de Rubio ha estat la destitució de Kepa Larrumbe com a cap de l'Assessoria Jurídica de la Federació Espanyola, càrrec que ocupava des del 2012.

El Barça va demanar la destitució de Rubio arran d'unes piulades ofensives contra Catalunya que va fer després del referèndum de l'1 d'octubre. En el tram final del seu mandat, va sancionar el blaugrana Sergi Roberto amb quatre partits de suspensió per la seva expulsió en l'últim clàssic de lliga contra el Reial Madrid al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut