Diego Ribas ha jugat 13 partits de Lliga i ha marcat només un gol (foto: Reuters)
Futbol

Diego Ribas jugarà al Fenerbahçe turc les properes tres temporades

El pare i representant de Diego Ribas ha filtrat que aquest lluirà la samarreta del Fenerbahçe les properes tres temporades. El brasiler no ha disposat dels minuts que ell voldria a l'Atlètic de Madrid i ha preferit buscar sort a un club turc que ha estat sancionat sense jugar competicions europees per haver comprat partits

Actualitzat

El pare i representant de Diego Ribas ha filtrat que aquest lluirà la samarreta del Fenerbahçe les properes tres temporades. El brasiler no ha disposat dels minuts que ell voldria a l'Atlètic de Madrid i ha preferit buscar sort a un club turc que ha estat sancionat sense jugar competicions europees per haver comprat partits.  

A l'Atlètic va anar de més a menys. Simeone va deixar de comptar amb ell a poc a poc, va passar d'heroi als quarts de final de la Champions, amb un gol que encara cou al barcelonisme, a suplent a la final de Lisboa. Als seus 29 anys, Diego Ribas jugarà al seu sisè equip europeu: Porto, Werder Bremen, Juventus, Wolfsburg, Atlètic de Madrid i Fenerbahçe.

Anar al contingut