Diego Reyes en una imatge d'arxiu (rcdespanyol.com)
Espanyol

Diego Reyes: "Va ser un partit molt bonic. Ens va sortir la jugada perfecta"

El central mexicà és el gran protagonista de l'Espanyol després de marcar el golàs que va donar la segona victòria en la Lliga als blanc-i-blaus

Actualitzat

Diego Reyes, l'autor del gol que va donar la segona victòria a l'Espanyol en la Lliga diumenge passat contra el Betis, ha declarat als mitjans oficials del club que "va ser un partit molt bonic, personalment i per al grup. L'equip va fer un gran esforç, vam mantenir la porteria a zero i vam ser capaços d'aconseguir els tres punts. Aquests partits fan que tinguis més ganes de seguir treballant, de millorar i fer les coses bé", i és que no hi ha res com una victòria per frenar en sec l'ansietat i recuperar la tranquil·litat que tantes vegades ha reclamat Quique Sánchez Flores per treure el màxim rendiment.

Preguntat sobre el gol, Diego Reyes ha explicat que "va sortir d'una jugada perfecta" i s'ha mostrat molt orgullós de pertànyer a l'Espanyol i d'aprofitar totes les oportunitats que concedeix l'entrenador.

Però els blanc-i-blaus no tenen gaire temps per dedicar a les celebracions, i és que diumenge reben a Cornellà-el Prat un rival dels més complicats, l'Athletic Club que farà tot el possible per tornar cap a Bilbao amb la victòria a la maleta, especialment, després d'empatar contra l'Osasuna i de perdre contra el Reial Madrid en les dues últimes jornades de Lliga.

Anar al contingut