Diego Reyes ha parlat per a EspanyolTV
Diego Reyes ha parlat per a EspanyolTV
Espanyol

Diego Reyes: "Treballant així no trigarem a guanyar punts i a estar més amunt en la classificació"

El central de l'Espanyol s'ha mostrat confiat en la millora dels resultats de l'Espanyol en una entrevista als mitjans del club

Actualitzat

Diego Reyes ha volgut tranquil·litzar l'afició de l'RCD Espanyol després del començament de temporada poc afortunat de l'equip. El central mexicà, en una entrevista a EspanyolTV, ha afirmat que "estem treballant bé, en la línia adequada. Sé que els resultats arribaran aviat. No hem aconseguit els resultats que volíem, però treballant així no trigarem a guanyar punts i estar més amunt en la classificació".

Reyes s'ha mostrat encantat de viure el que ha qualificat com una "gran experiència, personal i professional". A l'Espanyol diu haver-se trobat amb "jugadors de molt talent, de molta jerarquia. Hi ha jugadors que jo veia de vegades quan era petit, i esperava poder jugar algun dia amb ells".

El central ha elogiat el club blanc-i-blau, "una gran institució, amb grans jugadors, grans entrenadors. M'han tractat molt bé des que vaig arribar". Respecte al seu entrenador, opina de Quique Sánchez Flores que "és un gran tècnic i cada vegada aprenc més el que em demana".

L'equip té dos dies de descans i no tornarà als entrenaments fins dilluns a les 10.30 del matí, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en una sessió oberta a premsa i aficionats. Els metges estan pendents de l'evolució de les lesions musculars de Leo Baptistao i Álvaro Vázquez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut