Diego Reyes, durant la roda de premsa de dimecres (rcdespanyol.com)
Espanyol

Diego Reyes: "Si fos per mi, em quedaria a l'Espanyol, però no és decisió meva"

El central mexicà de l'Espanyol és un dels indispensables per a Quique Sánchez Flores, però la seva elevada clàusula podria ser un inconvenient perquè es quedés al club blanc-i-blau, que espera rebaixar-la

Joan CaubetActualitzat

Diego Reyes s'ha convertit en un dels indispensables en les alineacions de Quique Sánchez Flores, amb vint-i-una titularitats des que és al club. El central mexicà es propietat del Porto i l'Espanyol hauria de pagar els 7 milions estipulats en la clàusula del contracte que va signar amb el club portugués si vol que continuï.

El Porto vol cobrar la totalitat dels diners, l'Espanyol vol rebaixar la xifra perquè Diego Reyes es quedi, i el jugador és força clar amb la seva situació: "Saben que estic molt feliç aquí, saben que estic molt content, saben que gaudeixo molt estant en aquesta bonica institució, m'encanta la ciutat i bé, si fos per mi em quedaria però no és la meva decisió". Reyes s'ha mostrat despreocupat respecte les negociacions i ha deixat clar que ell només pensa en jugar i que per això té un representant que s'encarrega del tema.

Respecte el partit d'aquest dissabte a Ipurua, Reyes ha destacat que l'equip no s'ha de posar límits, s'ha de pensar només en el proper compromís i a partir d'aquí anar pujant llocs a la classificació i que l'equip segueixi millorant. El central blanc-i-blau ha recordat precisament que el partit d'anada a Cornellà-El Prat davant del mateix rival, l'Eibar, va ser un punt d'inflexió i "una injecció de confiança, des d'aquell partit vam créixer, però ara és un partit nou, diferent".

José Antonio Reyes, dubte contra l'Eibar

El jugador blanc-i-blau ha patit durant l'entrenament d'aquest dimecres una tendinitis rotuliana en el genoll esquerre, segons ha informat el club. Els metges periquitos determinaran si el migcampista de l'Espanyol està en condicions d'entrar en la llista de convocats pel pròxim partit de lliga contra l'Eibar a Ipurua en funció de la seva evolució.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut