Espanyol

Diego Reyes es mostra ambiciós i no descarta que l'Espanyol entri a Europa

El central mexicà, cedit aquesta temporada amb opció de compra, s'ha consolidat a l'eix de la defensa i assegura que està molt content al club blanc-i-blau

Marc BéjarActualitzat

Una de les notes positives de l'Espanyol aquesta temporada és la solidesa defensiva. Els blanc-i-blaus acumulen cinc dels últims sis partits sense encaixar gol, i un dels grans artífex de la bona dinàmica és Diego Reyes. El central s'ha convertit en un dels fixos per a Quique Sánchez Flores a l'eix de la defensa i no vol renunciar a res. "Per què no somiar? Si miréssim cap avall seríem uns mediocres", ha dit el futbolista, que no descarta la possibilitat que l'equip pugui entrar a Europa.

Reyes està cedit pel Porto, però l'Espanyol té una opció de compra a final de temporada per set milions d'euros. Tot i això, el mexicà assegura que està molt content a Barcelona, i espera seguir al club perico. "Estic orgullós de ser aquí, hi ha grans jugadors", ha explicat abans d'afrontar el partit contra el Leganés, que ha de portar la primera victòria a Cornellà- el Prat en aquesta Lliga. "Estic convençut que ho farem", ha sentenciat el central de 24 anys.

Baptistao s'entrena amb el grup 

De cara a aquest duel de dissabte vinent, Quique podrà tornar a comptar amb Leo Baptistao. El brasiler s'ha entrenat aquest dijous amb el grup amb total normalitat i l'evolució de la seva sobrecàrrega muscular sembla que va per bon camí. 

 


 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut