Diego López (www.rcdespanyol.com)
Diego López (www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Diego López, un dels destacats del triomf contra el Betis, "faria un esforç" per quedar-se a l'Espanyol

El porter, cedit pel Milan fins al final de la temporada, ha agraït l'oportunitat que li ha donat el club blanc-i-blau

Actualitzat

Diego López, que va assegurar els tres punts per al seu equip contra el Betis amb una aturada en el temps de descompte, ha destacat: "Faria un esforç per quedar-me, però no només jo, sinó també el Milan i l'Espanyol". López està cedit pel club italià fins el final de temporada, i ha agraït al club que li "hagi donat una oportunitat" i hagi confiat en ell "en un moment difícil".

El porter, "content" per la seva intervenció en el minut 94, ha recordat: "Potser la gent no em va creure, però quan vaig tornar a la Lliga vaig dir que en tenia moltes ganes, que físicament estava bé i amb la maduresa idònia". Diego López ha estat el jugador que ha parlat després de la sessió de recuperació després de la victòria de diumenge al camp del Betis.

Els migcampistes José Antonio Reyes i Hernán Pérez van acabar el partit al Benito Villamarín amb contusions que els han obligat a passar proves mèdiques al matí. Reyes té un cop al peu esquerre, sense cap més complicació, mentre que Pérez ha hagut de treballar al marge dels companys arran de les molèsties al vast intern de la cama dreta.

Álvaro Vázquez, per la seva banda, presenta una millora notable de la lesió al bíceps femoral de la cama dreta i aquesta setmana se sumarà de forma completa a les sessions amb la resta del grup. Un grup que gaudirà d'un descans aquest dimarts per tornar a la feina dimecres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut