Diego López es tornarà a entrenar amb el grup aquest dijous (rcdespanyol.com)
Espanyol

Diego López s'entrena al marge del grup, però estarà a punt diumenge contra l'Osasuna

El porter blanc-i-blau millora de la bursitis al genoll dret, dijous s'entrenarà amb l'equip i diumenge estarà a la disposició de Quique Sánchez Flores

Joan CaubetActualitzat

Nova sessió d'entrenament de l'Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Aquesta segona sessió ha estat a porta tancada abans d'afrontar el partit contra l'Osasuna. Sessió on ha reaparegut Diego López, que està millorant de la bursitis al genoll dret. Això sí, ho ha fet al marge del grup, juntament amb la resta de lesionats: Leo Baptistao, Víctor Sánchez i Marc Navarro. Tot apunta que el porter de l'Espanyol s'entrenarà aquest dijous amb la resta del grup i que estarà disponible diumenge per a Quique Sánchez Flores.

Després de l'entrenament ha comparegut en roda de premsa el central costa-riqueny Óscar Duarte, que s'ha mostrat satisfet pels elogis rebuts després de la seva actuació al Bernabéu: "Sempre que un juga vol deixar bones sensacions. Que la gent estigui contenta és bo per a mi, després és l'entrenador qui ha de prendre les decisions".

Duarte ha afirmat que l'equip no s'ha desmoralitzat després d'aquests dos últims resultats, que té una bona mentalitat i que cal seguir fent el que s'està fent fins ara. Ha destacat la forta competència que hi ha aquest any en la categoria i augura una segona volta encara molt més igualada. Respecte al partit de diumenge a Cornellà (12.00), el central blanc-i-blau ha assegurat que serà un xoc molt complicat: "Allà va ser difícil i aquí serà igual o pitjor. Ho hem d'afrontar de la mateixa manera com vam fer contra el Madrid".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut