Espanyol

Diego López: "No hem de parlar ni d'Europa ni de descens, és un error"

El porter de l'Espanyol s'ha assegut davant les càmeres d'"El Club de la Mitjanit" per parlar de com està l'Espanyol

Actualitzat

Diego López encara s'està adaptant a Barcelona i a l'Espanyol, però, en tot cas, es mostra molt optimista amb el nou projecte perico i està convençut que la va encertar quan va decidir apostar pels blanc-i-blaus: "Em va sortir l'oportunitat a última hora i vaig veure que el projecte era molt interessant. Cap club t'ofereix la titularitat quan et fitxen i, com que a Milà les portes estaven tancades, vaig pensar que venir a Barcelona era una molt bona opció per a mi i la meva família".

Del seu passat madridista, molt esquitxat per la polèmica entre Mourinho i Iker Casillas, Diego López assegura que ell mai va entrar en conflicte amb ningú: "Tinc un gran record del meu pas pel Reial Madrid. Els tècnics em van donar la titularitat i jo sempre em vaig voler mantenir aliè a tot el que es deia, em centrava en el meu treball diari".

Sobre el present, el porter de l'Espanyol es mostra convençut que estan fent bona feina i que els bons resultats són molt a prop: "Hem de continuar aquesta dinàmica d'entrenaments, perquè ho estem fent bé, i, en els partits, hem de cuidar els petits detalls i sortir amb confiança, és qüestió de temps, una mica més de rodatge; a partir d'aquí, l'equip creixerà".

Pensant en el futur, no vol imaginar res i aposta per la fórmula del partit a partit: "No hem de parlar ni d'Europa ni de descens, és un error. El temps ens posarà al lloc que mereixem". En tot cas, no vol pensar gaire en el dia de demà. Diego López recorda que ha vingut cedit a l'Espanyol per una temporada i que encara li quedarà un any de contracte amb el Milan; per això prefereix centrar-se ara mateix en la UD Las Palmas, el partit d'aquest divendres, i, quan arribi el moment, ja parlaran el club italià, l'Espanyol i ell mateix sobre quin ha de ser el seu destí esportiu.

Per últim, preguntat per les mànigues de Piqué, Diego López atribueix la responsabilitat de la polèmica a les xarxes socials: "Ningú sap com era realment la samarreta, parla massa gent i els professionals ens podem sentir ofesos, com s'ha sentit Piqué".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut