Espanyol

Diego López: "No em condicionarà, no sortiré amb por"

El porter de l'Espanyol assegura que el traumatisme cranial que va patir fa un mes contra el Llevant no tindrà cap afectació en el seu joc

Actualitzat

Diego López, porter de l'Espanyol, ha assegurat que el traumatisme cranial que va patir fa un mes contra el Llevant, i que el va tenir un temps hospitalitzat, no el condicionarà a l'hora de dur a terme el seu joc. El porter ha volgut restar importància a la lesió que l'ha mantingut allunyat dels terrenys de joc:

 "Algun dia podia passar i ha sigut aquest any. No recordo res d'aquella jugada."

De totes maneres, el porter gallec ha declarat que ja es troba en condicions per estar a disposició de l'entrenador. L'exjugador del Reial Madrid ja va entrar la setmana passada en la convocatòria de David Gallego, fet que demostra la possibilitat de ser titular en el partit de diumenge contra el Màlaga.

En relació amb el futur del tècnic, el porter blanc-i-blau ha afirmat que el veu totalment capacitat per dirigir la plantilla de l'Espanyol la temporada vinent.

López ha tingut una temporada complicada a causa de les lesions, ja que va arrencar la temporada en plena recuperació d'un genoll.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut