Diego López, durant l'entrenament d'aquest dilluns
Espanyol

Diego López ja trepitja gespa i Pape Diop es presenta per sorpresa a l'entrenament de l'Espanyol

El porter gallec supera etapes en la seva recuperació, mentre que el migcampista senegalès, convocat per la seva selecció, no se l'esperava a les instal·lacions del club

Actualitzat

L'Espanyol s'ha entrenat aquest dilluns per començar a preparar el retorn a la competició,divendres (20.45), a casa, contra el Deportivo.

L'entrenament d'aquest dilluns ha tingut diversos protagonistes, entre ells Diego López, que ja ha trepitjat gespa després de la lesió que va patir al Camp Nou. El porter gallec continua tenint poques opcions de reaparèixer davant el Dépor, però es troba molt recuperat.

L'altre nom propi ha estat el de Pape Diop, que s'ha presentat a l'entrenament, tot i que des del mateix club ja no comptaven amb el senegalès, que està concentrat amb la seva selecció per disputar la Copa d'Àfrica aquest mateix mes de gener.  

Diop és baixa segura per a divendres i els que poden reaparèixer són Víctor Sánchez i Leo Baptistao, tot i que cap dels dos s'ha entrenat encara amb el grup. Tampoc s'ha exercitat Martín Demichelis, que està buscant una sortida en aquest mercat d'hivern.   

Anar al contingut