Espanyol

Diego López i Pau López, la parella de porters que considera l'Espanyol per a la temporada vinent

La direcció esportiva del club, davant la possible marxa de Roberto Jiménez, pensa en Pau López com a segon porter. Diego López té la titularitat assegurada

Actualitzat

Diego López i Pau López, un duet de porters que ara mateix no es descarta a l'Espanyol per a la temporada vinent. Pau ha acabat la seva etapa com a cedit al Tottenham, on ha jugat amb l'equip filial, i, de retorn a casa, les possibilitats de quedar-se en el conjunt blanc-i-blau hi són.

Segons ha pogut saber TV3, la direcció esportiva veuria de bon ull que el porter gironí es quedés a les ordres de Quique Sánchez Flores per ser el suplent de Diego López. Pau té contracte amb l'Espanyol fins al juny del 2018. Perquè això acabi sent realitat han de passar dues coses.

La primera, que el 30 de juny el Tottenham de Pochettino no faci efectiva l'opció de compra que té sobre el gironí. De moment n'ha ofert 2 milions d'euros, una xifra que l'Espanyol considera massa baixa.

La segona circumstància que s'ha de donar és la sortida de l'altre porter en nòmina, Roberto Jiménez. Des que va arribar Diego López, sempre ha estat suplent i vol deixar el club. Michel, que el coneix de la seva etapa comuna a l'Olympiacos, el vol per al Màlaga. El conjunt andalús està negociant amb l'Espanyol i a Màlaga es dona l'operació per feta.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut