Espanyol

Diego López atura un penal i evita la derrota de l'Espanyol a Riazor (0-0)

L'Espanyol ha evitat la derrota a Riazor gràcies a la manca de punteria del Deportivo i, sobretot, a l'excel·lent actuació de Diego López, que ha aturat un penal en la segona part del partit.

L'Espanyol torna de la Corunya amb un empat (0-0) i quedarà instal·lat, una setmana més, en la part baixa de la classificació. Els blanc-i-blaus continuen sense guanyar cap partit en la segona volta de la Lliga.

En la primera part, el partit no ha tingut un equip dominador. El Deportivo ha gaudit de l'ocasió més clara d'aquesta meitat gràcies a un xut potent des de la distància de Fede Cartabia, que s'ha estavellat al pal dret de la porteria de Diego López (min. 27).

En la represa, Granero ha comés penal sobre Lucas quan quedava poc menys de mitja hora per al final. L'ha xutat el mateix Lucas a la dreta de Diego López i el porter blanc-i-blau ha respost amb una gran aturada (min. 67). Els gallecs han dominat el tram final del partit, però no han tingut sort de cara al gol. Andone ha rematat de cap al travesser davant la desesperació de l'afició local (min. 76).

Abans de començar el partit, s'ha guardat un minut de silenci en memòria de l'Ertzaintza mort dijous durant els incidents previs al partit entre l'Athletic Club de Bilbao i l'Spartak de Moscou de dijous (Europa League).