Espanyol

Diego López, amb 586 minuts, bat el rècord de Kameni de minuts sense rebre cap gol a la porteria de l'Espanyol

El porter de l'Espanyol ha encadenat 5 partits seguits sense encaixar cap gol, i en el temps de descompte del sisè la seva ratxa s'ha acabat

Actualitzat

Diego López ha superat el rècord d'imbatibilitat d'un porter de l'Espanyol, que tenia Carlos Kameni des de la temporada 2008-09. El camerunès va aconseguir estar 550 minuts sense encaixar cap gol, una marca que el porter gallec ha batut en el minut 55 del partit a Cornellà-el Prat contra l'Sporting de Gijón.

López no treia la pilota de dins la xarxa de la seva porteria des del minut 44 del partit que els blanc-i-blaus van empatar a 3 a casa, davant l'Eibar, el 22 d'octubre passat. Els 5 partits següents de Lliga, contra el Betis, l'Athletic Club de Bilbao, l'Alabès, el Leganés i l'Atlètic, cap rival va ser capaç de batre'l.

Aquest diumenge, contra l'Sporting, a més de batre el registre de Kameni, Diego López també ha vist com s'acabava la bona ratxa d'imbatibilitat. Cop, amb un xut de falta en el minut 93, ha aconseguit marcar. En total, el porter de l'Espanyol ha estat 586 minuts sense rebre cap gol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut