Godín somriu durant l'entrenament de l'Atlètic de Madrid
Futbol

Diego Godín s'entrena amb el grup i estarà a punt per al partit contra el Barça al Calderón

El central uruguaià, un futbolista bàsic en els esquemes del conjunt "colchonero", s'ha entrenat sense problemes un cop recuperat d'una lesió muscular i tot apunta que estarà a punt per reaparèixer contra els blaugranes

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid s'ha tornat a entrenar per preparar el pròxim partit de lliga contra el Barça al Calderón. Després d'un dia de descans i amb peu i mig als quarts de final de la Champions gràcies al triomf al camp del Bayer Leverkusen per 2 a 4, els homes de Simeone han tornat a la feina amb la novetat de Diego Godín.

El central uruguaià, un futbolista bàsic en els esquemes del conjunt "colchonero", s'ha entrenat sense problemes un cop recuperat d'una lesió muscular i tot apunta que estarà a punt per reaparèixer contra els blaugranes, en un duel clau per al desenllaç de la lliga. Simeone ha aprofitat la sessió per fer proves de cara a l'equip titular que s'enfrontarà aquest diumenge al Barça, en què a més de Godín també podria tornar Jan Oblak a la porteria en detriment de Moyà.

Pel que fa a la resta de l'onze que ha provat el tècnic argentí, el gran dubte és qui acompanyarà Godín a l'eix de la defensa, Savic o Giménez, mentre que no es preveuen més canvis respecte de l'equip que va golejar el Leverkusen a la Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut