Diego Costa, amb bon ambient en l'últim entrenament d'Espanya. (Foto: Reuters)
Futbol

Diego Costa s'entrena gairebé amb normalitat amb la selecció espanyola

Diego Costa ha participat amb gairebé total normalitat en la doble sessió d'entrenament que ha fet la selecció espanyola. El davanter de l'Atlètic de Madrid, que va haver de ser substituït per lesió tant al partit decisiu de la Lliga com a la final de la Champions, fins i tot ha marcat un parell de gols en el partidet que ha fet la selecció en el tram final del segon entrenament, tot i que en alguns moments se l'ha vist córrer amb algunes dificultats.

Actualitzat

Diego Costa ha participat amb gairebé total normalitat en la doble sessió d'entrenament que ha fet la selecció espanyola. El davanter de l'Atlètic de Madrid, que va haver de ser substituït per lesió tant al partit decisiu de la Lliga com a la final de la Champions, ha marcat fins i tot un parell de gols en el partidet que ha fet la selecció en el tram final del segon entrenament, tot i que en alguns moments se l'ha vist córrer amb algunes dificultats.

El lateral Juanfran, l'altre jugador que arribava tocat a Washington, també s'ha entrenat amb normalitat després de superar un esquinç de turmell. La resta de golejadors en el partidet han estat Fernando Torres, Pedro i Villa. 

Anar al contingut