Futbol

Diego Costa s'entrena amb l'objectiu de jugar dissabte davant el Barça

El davanter hispanobrasiler Diego Costa ha fet carrera suau en l'últim entrenament de l'Atlètic de Madrid per posar-se a punt per al partit davant el Barça que ha de decidir quin dels dos equips serà el campió de Lliga. Costa, que no va jugar l'últim partit per una lesió en el bíceps femoral de la cama dreta, no s'ha entrenat al mateix ritme que els companys, però tot i així es creu que estarà a punt per al partit de dissabte.

Actualitzat

El davanter hispanobrasiler Diego Costa ha fet carrera suau en l'últim entrenament de l'Atlètic de Madrid per posar-se a punt per al partit davant el Barça que ha de decidir quin dels dos equips serà el campió de Lliga. Costa, que no va jugar l'últim partit per una lesió en el bíceps femoral de la cama dreta, no s'ha entrenat al mateix ritme que els companys, però tot i així es creu que estarà a punt per al partit de dissabte.

Costa ha començat l'entrenament uns 20 minuts més tard que els seus companys i ha fet carrera suau pel camp d'entrenament de Majadahonda.

En funció del grau de recuperació, tant el jugador com el seu tècnic, Diego Simeone, han de valorar quin risc hi ha de recaiguda si juga l'últim partit de Lliga tenint en compte que el 24 de maig l'Atlètic de Madrid juga la final de la Champions davant el Reial Madrid.   

Sí que s'han entrenat amb normalitat tant Thibaut Courtois com Cristian "Cebolla" Rodríguez, els altres dos jugadors que estaven tocats.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut