Futbol

Diego Costa no té trencament muscular i podria jugar la tornada dels quarts de la Champions contra el Barça

L'Atlètic de Madrid ha informat que el brasiler Diego Costa té una lesió muscular de grau I del múscul semitendinós de la cara posterior de la cuixa dreta. Els serveis mèdics del club descarten un trencament muscular. El davanter, a la sortida de la clínica, ha reconegut que és optimista sobre la seva participació en la tornada dels quarts contra el Barça.

Actualitzat

L'Atlètic de Madrid ha informat que el brasiler Diego Costa té una lesió muscular de grau I del múscul semitendinós de la cara posterior de la cuixa dreta. Els serveis mèdics del club descarten un trencament muscular, però no especifiquen el termini de recuperació, que dependrà de l'evolució del futbolista.

El jugador, optimista

El davanter, a la sortida de la clínica, ha reconegut que és optimista sobre la seva participació en la tornada dels quarts contra el Barça. "Em fa mal, però menys que ahir", ha explicat el jugador.

Diego Costa es va lesionar durant la primera part de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barça i va ser substituït per Diego Ribas. El calendari immediat de l'Atlètic de Madrid l'enfronta dissabte al Vila-real (32a jornada Lliga BBVA) i dimecres que ve al Barça (Champions).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut