Els jugadors del València feliciten Diego Alves després de parar el primer penal (EFE)

Diego Alves se supera: ha aturat 19 penals dels 41 que li han llançat a la Lliga

El porter del València ha fet més gran el seu rècord a la porteria en els xuts des dels onze metres, i contra l'Atlètic ha parat dos penals més, a Griezmann i a Gabi

El porter del València, Diego Alves, ha estat un dels protagonistes del matx contra l'Atlètic de Madrid. El conjunt "xe" ha caigut derrotat a Mestalla (0-2), però el meta brasiler ha fet una gran actuació i continua fent més gran el seu rècord a la porteria.

Tot just fa una setmana, Diego Alves va destronar Andoni Zubizarreta com el porter amb més penals parats en la història de la Lliga espanyola. En el partit contra l'Atlètic, el porter ha parat dos penals més. El primer l'ha aturat a Griezmann, en el minut 41, quan el partit encara estava empatat a 0. El segon ja ha estat en la segona part, en el minut 69, quan el brasiler n'ha parat un altre a Gabi.

En el primer penal, Alves ha jugat amb l'efecte psicològic. El porter del València ha estat dos minuts parlant amb el davanter francès de l'Atlètic abans que s'executés la pena màxima. El brasiler ha intentat posar-lo nerviós, fins al punt que Griezmann ha dit a l'àrbitre en l'últim moment que el porter se n'anés a la línia de gol per poder llançar.

Amb aquestes dues noves parades, Alves ja suma 19 penals parats (dos van anar fora) dels 41 que li han llançat en la Lliga i continua creixent el mite del porter en els llançaments des dels onze metres.