Diego Alves és felicitat pels seus companys després de parar un penal al camp del Leganés (EFE)
Futbol

Diego Alves destrona Zubizarreta com el porter amb més penals parats en la història de la lliga espanyola

El porter brasiler del València, clau en la victòria del seu equip al camp del Leganés, ha parat 17 penes màximes, de 35, i ha superat Andoni Zubizarreta

Actualitzat

Segon partit de Voro a la banqueta i segona victòria del València. La d'avui amb remuntada inclosa a Leganés. Szymanowski  ha avançat els madrilenys als 21 minuts, però Naní ha fet l'empat a un en el 34. El gol de la victòria valencianista ha arribat en la segona part, concretament en el minut 52. L'ha fet Mario Suárez; però 10 minuts més tard, el Leganés ha tingut l'oportunitat de salvar un punt.

Diego Alves, però, ha aturat el penal a Szymanowski i s'ha convertit en el porter que més penals ha aturat en la història de la Lliga espanyola, amb una efectivitat espectacular de gairebé el 50 per cent, 17 de 35 llançaments. Amb aquesta històrica aturada, el meta brasiler, que aquest passat estiu va sonar amb força per reforçar la porteria del Barça per cobrir la marxa de Claudio Bravo al Manchester City, ha superat Andoni Zubizarreta, que fins avui encapçalava aquesta estadística amb 16 penals aturats de 102 llançaments.

Anar al contingut